Ga naar de inhoud

Dionisius coaching

Dionisius Coaching is in 2020 opgericht door Dio van der Mee. Dio heeft aan de Universiteit van Amsterdam Psychobiologie gestudeerd en heeft hier ook de Master Brain and Cognitive Sciences gevolgd. Tijdens deze studies heeft hij kennis opgedaan over hoe het menselijke brein functioneert, hoe bepaalde stoornissen werken in het brein en hoe een gezond brein omgaat met prikkels uit de omgeving. 

Deze kennis heeft hij gecombineerd met zijn eigen ervaringen met depressie, ADHD en hoogbegaafdheid om zo een nieuwe unieke coaching framework te ontwikkelen. Dit framework is gericht op hoe ons brein werkt en hoe ons gedrag in ons brein ontstaat en is vrij te combineren met bestaande psychologische en coaching methodes. Daarnaast vormt het zich naar het perspectief van iemand die in een lastige situatie zit, zoals bijvoorbeeld bij depressie of angst. Op deze manier krijgt de cliënt altijd de feedback die niet alleen bij hun past, maar ook bij hun huidige situatie past.

Zijn hoofddoel is om de ervaring die hij heeft opgedaan om te zetten in hulp voor anderen. Zolang er mensen zijn met soortgelijke struikelblokken als hij zal hij zich blijven inzetten om ervoor te zorgen dat ze met zijn kennis en inzicht zich sneller kunnen herpakken en minder lang hoeven zoeken naar een oplossing. Zijn droom is om uiteindelijk een wereld te creëren waarbij mensen waarvan hun brein anders werken een vangnet hebben waarmee ze kunnen ontdekken wie ze zijn en waar ze op hun plek zijn en uiteindelijk het leven kunnen leiden die bij hun past.

Locatie

Ons kantoor in huis geeft een rustige, warme sfeer waar we ons ongestoord op de sessies kunnen concentreren. De lokatie is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer, fiets en auto. Er zijn voldoende parkeergelegenheden in de buurt vanwege de naastgelegen parkeerplaats.

Contact

Mail: info@dionisiuscoaching.nl
Telefoon/WhatsApp/Signal: 06-43114938

Adresgegevens

Rietzangerstraat 91
3815EC Amersfoort

KvK-nummer

78712319